COMPETITIA ANUALA PENTRU TITLUL DE

GREEN SUGAR BLOGGER 2016

Fii dulce natural si fara calorii.
Editia I

Green Sugar lanseaza PRIMUL CONCURS EXCLUSIV BLOGOSFERIC.
De trei ani te provocam sa pregatesti, pentru tine si cei dragi, prajiturile cu Green Sugar. L-ai primit, l-ai testat si, dupa feed-back-ul transmis, stim ca ti-a placut!
Acum te invitam, din nou, sa prajituresti FARA ZAHAR, insa in cadrul unei COMPETITII, dedicata exclusiv bloggerilor.

INTRA IN COMPETITIE SI DEVINO GREEN SUGAR BLOGGER 2016!

Inscrie-te, gateste, fotografiaza si arata-ne bunatatile pregatite cu indulcitorul Green Sugar!

badge

CUM PARTICIPI

1. Inscrierile: 1 – 15 mai 2016.
2. Perioada de concurs: 16 mai – 10 iunie 2016;
3. Deliberarea castigatorilor de catre juriu: 11-16 iunie 2016;
4. Anuntarea castigatorilor: 17 iunie 2016.
5. Livrarea premiilor: 20 iunie 2016.

1. Inscrie-te!
In perioada 1 – 15 mai 2016, pentru a te inregistra la concurs trimite-ne un email la adresa concurs@greensugar.ro sau completeaza formularul de mai jos.

La inscriere, candidatii sunt rugati sa trimita sigla blogului sau fotografia proprie si link-ul propriului blog.

2. Perioada de concurs
– Pregateste, la alegere, un produs de cofetarie indulcit natural cu Green Sugar, insotit de o bautura sanatoasa (rece sau calda), indulcita cu Green Sugar.
– Fotografiaza-le cat mai frumos si posteaza reteta pe blogul tau si pe retetele de socializare (fb, instagram), in perioada 16 mai – 10 iunie 2016.
– Foloseste hashtag-urile #greensugar, #greensugarblogger, #farazahar

PREMII

Green Sugar ofera 3 premii a cate
– CEL MAI PUTERNIC BLENDER PROFESIONIST DE PE PIATA – cu o putere de 1500W, care te va ajuta in bucatarie sa obtii cele mai fine fainuri si texturi de creme, unturi din seminte sau samburi, sosuri, supe creme, inghetate etc.
– 1 cos cu produse 100% naturale, marca Laboratoarele Remedia.
– distinctia Green Sugar Blogger 2016, pe care o poti afisa pe propriul blog!

*in plus, la editia a doua a Green Sugar Blogger 2017, castigatorii din acest an vor putea face parte din juriu!

premiu-600px

DESEMNAREA CASTIGATORILOR

In perioada 11-16 iunie 2016, juriul va desemna 2 castigatori, in functie de cele 2 criterii alese:
– cel mai spectaculos dulce, din punct de vedere al aspectului si modului de prezentare, pregatit cu Green Sugar;
– cel mai inedit dulce, din punctul de vedere al ingredientelor alese, pregatit cu Green Sugar.

Cel de-al 3-lea castigator va fi desemnat chiar de…public si va fi oferit retetei cu cele mai multe reactii (like-uri, share-uri, comentarii) obtinute in perioada de concurs. Reactiile se pot cumula de toate platformele de socializare unde reteta participanta a fost postata.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 17 iunie 2016!

JURIUL

Juriul Green Sugar este alcatuit din: Ramona Constantinescu (blogger culinar si autor al cartii de bucate “Gust Verde”), Radu F Constantinescu (desemnat “Cel mai bun blogger al anului 2015” si autor de carte), dna farmacist primar Olguta Giurgea (“mama” Green Sugar), dl Gelu Puscasu (director Laboratoarele Remedia), Diana Apostol (Profa de Dulciuri).

ramona-constantinescu

Ramona Constantinescu
Blogger culinar si autor al cartii de bucate “Gust Verde”

radu-constantinescu

Radu F Constantinescu
Desemnat “Cel mai bun blogger al anului 2015” si autor de carte

elena-pavel

Elena Pavel
Manager proiect Green Sugar

gelu-puscasu

Gelu Puscasu
Director Laboratoarele Remedia

olguta-giurgea

Olguta Giurgea
Farmacist primar, “mama” Green Sugar

diana-apostol

Diana Apostol
Profa de Dulciuri

REGULAMENT DE PARTICIPARE

– Reteta participanta la concurs trebuie sa fie diferita ce cele deja postate pe blogul propriu, in cadrul campaniilor trecute ale Green Sugar.
– Cu reteta participanta la aceasta competitie nu mai aveti dreptul de a participa si la alte evenimente (campanii, concursuri, provocari) organizate de Green Sugar.
– Reteta postata trebuie redactata clar, cu mentionarea corecta a cantitatilor ingredientelor folosite, cu detalii ale modului de preparare si cu fotografii ale pasilor parcursi in pregatirea ei.
– Produsul Green Sugar folosit trebuie sa fie vizibil, in fotografii.
– Retetele participante la concurs vor fi incarcate si pe www.greensugar.ro, cu mentiunea autorului, si promovate pe canalele proprii de comunicare.
– Dupa inscrierea in cadrul competitiei si primirea confirmarii de participare, concurentii pot posta pe paginile de socializare ale propriului blog bannerul competitiei si mentiunea „Particip la Green Sugar Blogger 2016”. (descarca bannerul competitiei – click dreapta pe link si „Save As…”)

PARTICIPANTI