IMG_4776Laboratoarele Remedia 

Compania Laboratoarele Remedia este deja un nume de notorietate in industria farmaceutica romaneasca, fiind unul din marii producatori autohtoni de suplimente nutritive, pe baza ingredientelor de calitate.

Cunoscut si ca Promotorul care a introdus pe piata din Romania suplimentele naturale sub forma de pudra, usor dizolvabile in apa, pentru asimilarea rapida a acestora de catre organism, Laboratoarele Remedia este si producatorul exclusiv al Green Sugar, noul indulcitor 100% natural, unic in Europa pentru caracteristicile sale.

In Laboratoarele Remedia, toate ingredientele utilizate pentru producerea suplimentelor provin din surse naturale si sunt atent analizate fizico-chimic si microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internationale, iar spatiul de lucru precum si procedurile, respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP). Furnizorii companiei Laboratoarele Remedia sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania.

Green Sugar – 0 calorii, 0 indice glicemic!

GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obtinut din doar doua ingrediente: extractul de Stevia rebaudiana (obtinut prin oparire) si eritritol (obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Gust stabilizat!

Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel, puteti continua sa preparati prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original, bucurandu-va astfel de savoarea dulciurilor din copilarie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.

100% natural!

Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori,  deoarece produsul  este o combinatie de produse naturale: extractul de Stevia si eritritolul, un zahar non-caloric obtinut prin fermentatie biologica. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevie si eritritolul, sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti.

IMG_4724Avantaje asupra sanatatii!

“Prin efectul antiinflamator si antioxidant puternic, Green Sugar ar putea sa insemne un aliment nutritional excelent pentru extinderea vietii indivizilor care consuma zilnic”,  afirma dl. Dr. Romulus Ioan Scorei,  profesor la Universitatea din Craiova si cercetator cercetator si fondator al Institutului de cercetare Bioboron. In esenta, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protectie impotriva imbatranirii.

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de stevie:

  • mentine echilibrul glucozei in sange;
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza mecanismul gastro intestinal;
  • stimuleza activitatea cerebrala;
  • scade pofta de dulce si pofta de mancare;
  • regleaza tensiunea arteriala;
  • scade nevoia de fumat;
  • are actiune anitibacteriana si antifungica ;
  • nu produce carii;
  • nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici.

IMG_4750In plus, Green Sugar nu fermenteaza seste recomandat persoanelor care sufera de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil si colita de fermentatie. In cazul persoanelor supraponderale, extractul de Stevia Rebaudiana creeaza o senzatie de satietate, avand o actiune dubla asupra centrului foamei din creier si asupra terminatiilor nervoase din stomac! Deci, nu actioneaza negativ asupra procesului de digestie.

Pe o piata de consum in care majoritatea alimentelor sunt modificate sau contin conservanti daunatori organismului, trebuie mentionat faptul ca Green Sugar nu are in componenta materii prime modificate genetic si nu produce dependenta prin administrare pe termen indelungat.

Produsul este disponibil sub 5 forme de ambalare: Green Sugar sticks (pachete de 200, 100 si 50 buc.), Green Sugar Cooking (1000 ml pungă),  Green Sugar Cooking (borcan 350 ml), Green Sugar comprimate, Green Sugar lichid. Poate fi achizitionat din farmacii, plafaruri, magazine naturiste, sau direct de la producator, prin comanda online, pe www.laboratoareleremedia.ro