1
0

Buna ziua

As dori sa stiu care este corespondenta in grame dintre Green Sugar si zaharul alb pentru prajituri. Desi se spune ca ar avea aceeasi putere de indulcire ca zaharul, pe unele situri citate si pe acest site apar cantitati reduse de Green Sugar in retetele prajiturilor.

O alta intrebare este daca se poate folosi Green Sugar pentru cozonac intrucat pe un site am citit ca nu ar fi potrivit pentru prajituri dospite.

Ultima intrebare: Green sugar poate fi utilizat si de femeile gravide cu diabet gestational ?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,

Cu stima,

Alexandra Dudu

  • You must to post comments
0
0

Stimata Dra Dudu,

Va multumim pentru interesul aratat produsului nostru Green Sugar, un indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.

Raspunsurile la intrebarile Dvs. sunt urmatoarele:

1. Green Sugar cooking are urmatoarea corespondenta ca putere de indulcire : 1 lingura de zahar = 1 lingura Green Sugar. Ca si greutate 1 lingura zahar are aprox.10-12 g, 1 lingura Green Sugar = 10 g, 1 lingurita din ambele aproximativ 5,5-6 g. Greutatea depinde si de forma si marimea linguritei sau a lingurei. In retetele de prajituri, cantitatea de zahar este masurata fie in linguri, cana sau in grame. Fiecare poate sa puna cantitatea de Green Sugar pe care o doreste, dupa gust.

2. Conform Regulamentului 1129/2011 al Uniunii Europene atat extractul de stevie de inalta puritate, cat si eritritolul, cele 2 componente naturale ale produsului Green Sugar sunt recomandate pentru: produse lactate fermentate, inghetate, gemuri, jeleuri,marmelada, piure de castane, alte produse de cofetarie, inclusiv dropsuri pentru improspatarea respiratiei, produse din ciocolata si cacao, umpluturi, glazuri, decoratiuni pentru prajituri, cereale pentru micul dejun, guma de mestecat, bauturi aromatizate, bere si bauturi din malt, alte bauturi alcoolice, umpluturi, glazuri, decoratiuni pentru prajituri, cereale pentru micul dejun, guma de mestecat, diverse sosuri. Pentru inspiratie puteti sa intrati pe facebook Green Sugar si site-ul www.gustos.ro unde puteti gasi multe exemple de retete de prajituri incercate si realizate de bloggerite.

3. Ca urmare a analizarii a peste 200 de studii stiintifice de catre EFSA (Autoritatea pentru Siguranta Alimentara a Uniunii Europene) si FDA (autoritatea din Statele Unite responsabila pentru protejarea si promovarea sanatatii publice prin reglementarea si supravegherea sigurantei produselor alimentare, suplimente alimentare, medicamente) cele 2 componente din Green Sugar si, implicit Green Sugar este sigur pentru copii, adulti, femei insarcinate si care alapteaza, persoane care sunt interesate de controlul greutatii, persoane care au cancer, persoane care sufera de diabet , nu determina aparitia alergiilor alimentare si a cariilor dentare.

 

Sper ca informatiile noastre va vor fi de folos si dorim va stam la dispozitie si cu alte informatii.

GREEN SUGAR va ureaza “Sarbatori fericite !“

Cu stima,

Farm. pr. Olguta Giurgea

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.