0
0

Buna ziua,

Care este lista completa de ingrediente din produsele Green Sugar (indiferent daca sunt intr-un procent semnificativ sau nu) si prin ce metoda sunt obtinute produsele Green Sugar?

Multumesc!

  • You must to post comments
0
0

Buna ziua,

Componentele GREEN SUGAR sunt urmatoarele:

1. GREEN SUGAR stick x 25, x 50, x 100 si x 200 stickuri, precum si GREEN SUGAR borcan x 350 g, punga x 1 kg contine extract de Stevia rebaudiana cu un continut de 97% Rebaudiozida A, max. 0,5 % si restul Eritritol. Ambele sunt ingrediente naturale, extractul de Stevia obtinut prin extractie cu apa fierbinte din frunzele plantei, iar eritritolul printr-un proces de fermentatie (cu ajutorul unei drojdii), din porumb.

2. GREEN SUGAR gelifiant pentru dulceturi contine pudra cu compozitia mentionata mai sus, Citrus pectin si acid citric.

3. GREEN SUGAR lichid contine extract de Stevia rebaudiana, glicerina farmaceutica si apa purificata.

4. GREEN SUGAR comprimate contine Extract de Stevia rebaudiana,bicarbonat de sodiu,acid citric ,croscarmeloza sodica si stearat de magneziu.Mentionez ca aceste ingrediente sunt folosite pentru a putea transforma substanta in comprimat si ai oferi efervescenta.

Amestecul de extract de Stevia si eritritol este obtinut printr- un proces de dizolvare si recristalizare, intr-un laborator de cercetare din Craiova, condus de Prof. Dr. Romulus Scorei. Extractele de Stevia si eritritolul sunt importate de la cei mai mari producatori din lume , respectiv Pure Circle din Marea Britanie si Cargill din SUA. Daca mai aveti si alte intrebari va stau la dispozitie. Va multumesc, Farm. pr. Olguta Giurgea

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.