0
0

Buna Ziua, as dori sa stiu daca o persoana bolnava de diabet zaharat tip 2 insulino necesitant poate folosi produsele green sugar? La fel daca o persoana bolnava de boala crohn poate folosi aceste produse.

Multumesc Florentina Coman

  • You must to post comments
0
0

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul aratat fata de produsul Laboratoarelor Remedia, Green Sugar. Asa cum stiti, acesta este o combinatie dintre extractul de inalta puritate de Stevia rebaudiana si eritritol, ambele fiind ingrediente naturale. In urma analizarii a peste 200 de studii stiintifice de catre EFSA (Autoritatea pentru siguranta alimentara din Uniunea Europeana) si FDA din SUA (Agentie responsabila cu reglementarea alimentației, a suplimentelor alimentare si medicamentelor), s-a constatat ca ambele ingrediente care compun Green Sugar sunt sigure, astfel incat produsul Green Sugar poate fi folosit si de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane adulte, persoane in varsta. Avand indice caloric si indice glicemic 0, produsul este potrivit pentru persoanele cu diabet, inclusiv cele cu diabet zaharat de tip II. De asemenea poate fi folosit si de catre persoanele care au diverse probleme ale sistemului digestiv.

Pentru boala Crohn, datorita faptului ca prognosticul bolii este variabil, in functie de intinderea procesului inflamator, prezenta complicatiilor, tratamentul urmat, ca necesita periodic investigatii, urmarire atenta si competenta, va sfatuiesc sa cereti si parerea medicului. Din punctul meu de vedere, datorita informatiilor pe care le avem in legatura cu acest produs, acesta poate sa fie folosit. Insa, nestiind foarte multe amanunte despre situatia pacientului, este mai bine ca medicul curant sa va sfatuiasca in aceasta privinta.

 

Va multumesc.

Farm.pr.Olguta Giurgea

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.