0
0

Buna ziua,am vazut ingredientele produselor,dar este putin confuz:((nu scrie exact procentajul fiecarui ingredient!Am vazut ceva de genul:max 2% exctract de stevia rebaudiana,restul eritriol,corect?Cat % contin din Stevia Rebaudiana?si cat Eritriol?va multumesc

  • You must to post comments
0
0

Dna Flavia Neagu,

Green Sugar este un indulcitor 100% natural avand 0 calorii si 0 indice glicemic, brand lansat de Laboaratoarele Remedia in 2011.

In baza unor contracte cu diverse Institute de cercetare din Romania si Germania, a fost obtinut un profil de gust unic si o compozitie alcatuita din extract de Stevia Rebaudiana de inalta puritate (max 2%) si eritritol. "Reteta" compozitiei este patent Laboratoarele Remedia - eritritolul fiind ales pt realele sale beneficii si pt a aduce indulcitorul la aceeasi putere de indulcire cu cea a zaharului (extractul de Stevia Rebaudiana fiind de pana la 300 ori mai dulce decat zaharul).

De ce am ales sa „mascam” gustul metalic si amarui al Steviei Rebaudiana cu eritritol? Studiile reglementate de catre EFSA (Autoritatea pentru Siguranta Alimentara a Uniunii Europene) si FDA (Autoritatea pentru reglementarea alimentelor, suplimentelor, medicamentelor, cosmeticelor, dispozitivelor alimentare din SUA) au demonstrat siguranta utilizarii pentru adulti, copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu diabet, persoane care sufera de cancer, persoane interesate de controlul greutatii, alergii alimentare.Eritritolul este primul si singurul poliol natural, aprobat ca indulcitor cu zero calorii si care are indice glicemic zero, astfel incat nu creste nivelele glucozei si insulinei. Are un gust dulce, pur, are cea mai mare toleranta digestiva si este non-laxativ (spre deosebire de alti polioli).

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.