Tel: +40-21.402.82.61
greensugar@laboratoareleremedia.ro

Prajitura cu ciocolata si sfecla
Imprima reteta
Prajitura cu ciocolata si sfecla
Imprima reteta
Ingrediente
Valori nutritionale
Etape
  1. Topim banutii de ciocolata la bain-marie (deasupra unui bol cu apa fierbinte). Intr-un bol mare amestecam sfecla pasata cu blenderul, galbenusurile, uleiul de cocos si vanilia. Adaugam ciocolata topita, indulcitorul, pudra de cacao, praful de copt si un praf de sare.
  2. Amestecam bine, apoi adaugam si nucile macinate. Batem albusurile spuma si le incoporam usor si pe acestea in compozitie, usor, cu o spatula in 2 transe.
  3. Turnam compozitia intr-o forma rotunda cu fund detasabil (23cm diametru) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si coacem prajitura aprox 50 de min la 170C, pana trece testul scobitorii. Pentru glazura topim la bain-marie banutii de ciocolata, adaugam uleiul de cocos si amestecam bine. Scoatem prajitura din forma, turnam glazura deasupra si gata :) Pofta maaaaare!
Notitele retetei
Partajeaza reteta

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

popup

X