Tel: +40-21.402.82.61
greensugar@laboratoareleremedia.ro

Prajitura cu crema de cafea
Imprima reteta
Prajitura cu crema de cafea
Imprima reteta
Ingrediente
Valori nutritionale
Ingrediente pentru blat
Ingrediente pentru crema
Glazura
Etape
  1. Se pune pe foc intr-un vas mic apa si Green Sugar iar cand incepe sa fiarba se da deoparte; se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare, apoi se toarna in fir siropul fierbinte, se adauga apoi galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza, coaja de lamaie,se mixeaza bine iar la final faina si se amesteca usor cu o spatula.
  2. Se rastoarna in tava cu hartie de copt,se niveleaza suprafata si se lasa la cuptor la foc moderat 30-40min iar dupa ce s-a copt,se lasa in tava sa se raceasca.
  3. Pentru crema, se amesteca branza cu Green Sugar, nessul dizolvat cu lapte cald, se incorporeaza apoi gelatina hidratata 5min in apa rece si la sfarsit frisca batuta tare.
  4. Blatul se taie in doua pe orizontala si se lasa deoparte; se pune inelul de la forma de copt pe un platou, se pune in inel primul blat, apoi crema, se acopera cu al doilea blat, se preseaza putin apoi se lasa cateva minute la congelator sau la frigider pana a doua zi.
Glazura
  1. Pentru glazura,se pune pe foc intr-un vas apa cu Green Sugar si glucoza rupta iar dupa ce s-a topit se lasa deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata, amestecand bine sa se omogenizeze;separat int-un alt vas se pune laptele cu ciocolata rupta, dupa ce s-a topit se freaca pentru fichefiere apoi se incorporeaza la siropul de Green Sugar si se amesteca usor cu o spatula pentru omogenizare.
  2. Se scoate inelul de la prajitura,si se toarna glazura usor.
  3. Se orneaza cu boabe de cafea si se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Partajeaza reteta

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>