Tel: +40-21.402.82.61
greensugar@laboratoareleremedia.ro

Tarta cu capsune si cirese
Imprima reteta
Tarta cu capsune si cirese
Imprima reteta
Ingrediente
Valori nutritionale
Ingrediente pentru blat
Ingrediente pentru umplutura
Etape
  1. Faina se cerne si se amesteca cu restul de ingrediente.
    Se framanta aluatul, pana se leaga, apoi se baga la frigider pentru cel putin o ora.
    Intre timp, fructele se lasa cu zahar. (Capsunele se taie in jumatati, iar la cirese se scot samburii).
  2. Dupa ce s-a lasat putina zeama, se fierb fructele 10 min, apoi se adauga esenta de migdale si coaja de portocala si se opreste focul.
    Cand se racesc fructele, se scoate aluatul de la frigider.
    Aluatul se imparte in dua parti, se mai framanta putin, apoi se intind foile cu sucitorul.
    Se pune o foaie intr-o forma de tarta, apoi se adauga umplutura.
    Daca este multa zeama de la fructe, nu se pune toata sau se presara putin gris pete aluat, apoi se pune umplutura.
  3. A doua foaie se pune deasupra sau se pot face diferite forme si se pun peste umplutura.
    Se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35min sau pana se rumeneste.
Notitele retetei
Partajeaza reteta

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>