La 10 ani de la apariția pe piața din România, Green Sugar se aniversează… dăruind!
Campania 10 ANI de Green Sugar și 10 COPII de NOTA 10 vorbește despre iubire necondiționată și bucurie, despre susținerea performanțelor și despre copii cărora le place la școală.
Dorim să premiem și să susținem constant 10 copii de nota zece, care provin din familii fără posibilități materiale, dar crescuți cu iubire, afecțiune și valori autentice: respect față de tot ce ne înconjoară, unitate, empatie și apetență pentru carte.
FACEM APEL LA VOI, PRIETENI FIDELI AI GREEN SUGAR!
Fie că îi sunteți învățător, vecin, prieten de familie sau părinte, recomandați-ne cel puțin un astfel de copil, în cazul în care îl cunoașteți foarte bine și aveți acordul părinților să ne puteți scrie despre el.
Echipa Green Sugar va alege 10 copii de nota 10, dintre recomandările primite, și îi va premia constant pentru rezultatele bune la învățătură.
ÎMPREUNĂ îi putem ajuta pe acești copii să își continue studiile
În perioada 3 august – 25 august 2020, ne puteți trimite pe adresa sustinemperformanta@greensugar.ro recomandarea dumneavoastra Pentru un copil de 10! Pentru ca recomandarea să fie validă, vă rugăm să atașați următoarele documente:
– O fotografie a copilului, însoțită de numele, vărsta, clasa și adresa acestuia
– Detalii despre situația familială
– Motivul pentru care îl recomandați
– O copie a carnetului de note și/sau o recomandare informală a învățătoarei, care să ateste rezultatele bune obținute la învățătură de copil
GREEN SUGAR
#sustinemperformantascolara
Fie că îi sunteți învățător, vecin, prieten de familie sau părinte, recomandați-ne cel puțin un astfel de copil, în cazul în care îl cunoașteți foarte bine și aveți acordul părinților să ne puteți scrie despre el.
* Toate datele și informațiile furnizate în cadrul acestei campanii sunt confidențiale, conform legislației GDPR în vigoare și politicii de confidențialitate a Green Sugar.
** Nicio informație sau fotografie nu vor fi publicate fără acordul parental sau al persoanei responsabile și nu vor fi folosite în alt scop decât cel al campaniei de susținere a performanței școlare.
Cunoaste-i pe copiii de 10!
Alexandra
Alexia
Daria
Leonard
Mario
Paul
Sergiu
Denisa
Madalina
Iulian