Bomboane Raffaello

INGREDIENTE:

Pentru 30 bomboane:
• 250 g lapte praf neîndulcit
• 150 g unt nesărat (alegeți un unt bun)
• sare
• 60 g Green Sugar Premium 1:2
• 50 ml apă de cocos / lapte
• 50 – 70 g fulgi de nucă de cocos
• 1 lămâie cu coaja netratată
• 50 g migdale crude
• 100 g nucă de cocos

MOD DE PREPARARE:

  • Migdalele se pun în apă călduță, cel puțin o oră. Se decojesc, apoi se pun câteva minute la cuptor ca să se coacă. Atentție, să nu se ardă!
  • Intr-un vas, se amestecă untul moale, un praf de sare, îndulcitorul și apa de cocos. Se rade puțină coajă de lămâie. Lămâia îi conferă o aromă specială nucii de cocos.
  • Se mixează până devine cremoasă compoziția. Se adaugă laptele praf și fulgii de cocos. Se amestecă bine până se obține un aluat dens și omogen.
  • Se formeaza biluțe de mărime potrivită, în mijlocul cărora se adaugă câte o migdală, apoi se îmbracă în nuca de cocos.
  • Pentru un plus de savoare, fulgii de cocos se pot rumeni ușor într-o tigaie, dar cu atenție, să nu își schimbe culoarea.
  • Se așază pe un platou și se țin la rece până în momentul servirii.

Autor: Laura`s Sweets