Rupeți ciocolata în bucăți și turnați cafeaua fierbinte (nu opărită) peste ciocolata amăruie. Așteptați să se topească, apoi amestecați.
Combinați bine toate ingredientele uscate și lăsați deoparte.
Separat, amestecați cu un tel oul cu uleiul și kefirul, apoi turnați ciocolata topită și amestecați.
Adăugați treptat ingredientele uscate combinate și amestecați până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în 3 inele (sau forme de tort) de 23cm și coaceți pe rând pentru 15-17 minute (nu aveți loc în cuptor pentu toate 3 în același timp), apoi lăsați-le să se răcească complet.
Combinați bine mascarpone cu un borcan întreg de Bourbonella și așezați câte un strat din crema delicioasă obținută pe fiecare blat.
Ornați cu fructe proaspete, pudrați-le cu Green Sugar ICING și băgați tortul la frigider pentru 2-3 ore.
Nu este nevoie să însiropați acest tort. Veți fi surprinși ce textură faină are! Poftă mare!