Povesteam în precedentul film despre cum se face în fiecare zi, revelion. Acum la mijlocul săptămânii vă întreb: a fost ușor sau greu să introducem fericirea în viața noastră? A fost dificil să faceți o schimbare? Să zâmbiți in trafic? Să fiți mult mai atenți la propria persoană? Dacă nu a fost dificil, atunci ați ales drumul fericirii! Dar dacă nu v-a fost ușor înseamnă că urmează să faceți o schimbare importantă în viață.

O întrebare: v-ați gândit ce beneficii aveți dacă sunteți mereu cu “paharul pe jumătate gol”? Probabil nu aveți la fel de multe cum ați avea dacă zâmbetul, toleranța și veselia v-ar fi tovarăși zilnic.

Schimbările mari se fac cu pași mici: începeți prin a vă face singure in fiecare zi. Mai apoi accesorizați-vă cu ceva vesel. Poate fi o broșă, o eșarfă sau o pălărie. Zâmbiți in trafic. Vă claxonează nervos un șofer? Zâmbiți! Nu vi se dă prioritate? Zâmbiți! Se uită vreun coleg sau șef aspru la voi? Zâmbiți!

Țineți minte trei cuvinte: zâmbiți, glumiți, slăbiți!:)

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>