Bomboane Raffaello cu Green Sugar – Green Sugar
BOMBOANE RAFFAELLO CU GREEN SUGAR

Timp preparare: 30 minute

Nr. portii: 30

Complexitate: medie

Ingrediente:
– 250 gr lapte praf neindulcit
– 150 gr unt nesarat (alegeti un unt bun)
– sare
– 120 gr Green Sugar pudra sau 60 gr GS Premium
– 50 ml apa de cocos / lapte
– 50 – 70 gr fulgi de nuca de cocos
– 1 lamaie coaja netratata
– 50 gr migdale crude
– 100 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

Migdalele se pun in apa calduta, cel putin o ora.

Se descojesc, apoi se pun cateva minute la cuptor ca sa se coaca. Atentie, sa nu se arda!

Intr-un vas, se amesteca untul moale, un praf de sare, indulcitorul si apa de cocos. Se rade putina coaja de lamaie.

Lamaia ii confera o aroma speciala nucii de cocos.

Se mixeaza pana devine cremoasa compozitia. Se adauga lapte praf si fulgii de cocos. Se amesteca bine pana se obtine un aluat dens si omogen.

Se formeaza bilute de marime potrivita, in mijlocul carora se adauga cate o migdala, apoi se imbraca in nuca de cocos.

Pentru un plus de savoare, fulgii de cocos se pot rumeni usori ntr-o tigaie usor, dar cu atentie, sa nu isi schimbe culoarea.

Se asaza pe un platou si se tin la rece pana in momentul servirii.

Autor: Laura`s Sweets