BUDINCA DULCE CU FAINA DE MIGDALE SI OVAZ – FARA ZAHAR

Ingrediente:

Aluat
3 ouă mari bătute bine
25g Green Sugar Premium cu putere dublă de îndulcire
100gr făină de migdale
50g fulgi fini de ovăz
1 linguriță cu esență de vanilie
1/2 linguriță scorțișoară
200ml lapte vegetal

Decor
fructe proaspete
Green Sugar pudră

Mod de preparare:

Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără lactoză și fără gluten m-a întrebat… “și mai este comestibil?” :))
După prima furculiță n-a mai întrebat nimic. După prima felie mi-a cerut-o pe a adoua. După ce a terminat tot m-a întrebat cu un zâmbet vinovat “și… când mai faci?” :))

Într-un bol puneți pe rând ingredientele chiar în ordinea din lista. Amestecați bine și turnați compoziția într-o tigaie (compatibilă cu cuptorul) sau într-o tavă.

Băgați tigaia la cuptorul preîncălzit (180 grade) pentru 35 minute. La final budinca trebuie să fie ușor rumenită la suprafață.

Aveți răbdare cu ea vreo 5 minute să se mai răcească după care o puteți decora cu fructe proaspete.

Pudrați fără să vă simțiți vinovați cu Green Sugar pudră. Doar are zero calorii! 😉

Autor: Ramona Constantinescu – gustverde.ro