Green Sugar - Toate produsele
MARSHMALLOW CREAM – MIX PT DESERT CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 800g
Crema se poate utiliza la realizarea croissantelor, eclerurilor, cornurilor și a gogoșilor umplute, sau pentru decorarea produselor de cofetărie.
Această rețetă este dezvoltată în colaborare cu Rodica Bunea – Academia de Artă Dulce.
MARSHMALLOW CREAM – MIX PT DESERT CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 800g
Crema se poate utiliza la realizarea croissantelor, eclerurilor, cornurilor și a gogoșilor umplute, sau pentru decorarea produselor de cofetărie.
Această rețetă este dezvoltată în colaborare cu Rodica Bunea – Academia de Artă Dulce.
STRAWBERRY JELLY – MIX PENTRU JELEU DE CĂPȘUNE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 800g
Crema se poate utiliza la realizarea croissantelor, eclerurilor, cornurilor și a gogoșilor umplute, sau pentru decorarea produselor de cofetărie.
Această rețetă este dezvoltată în colaborare cu Rodica Bunea – Academia de Artă Dulce.
STRAWBERRY JELLY – MIX PENTRU JELEU DE CĂPȘUNE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 800g
Crema se poate utiliza la realizarea croissantelor, eclerurilor, cornurilor și a gogoșilor umplute, sau pentru decorarea produselor de cofetărie.
Această rețetă este dezvoltată în colaborare cu Rodica Bunea – Academia de Artă Dulce.
TOPPING CĂPȘUNE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de fructe de 40%!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CĂPȘUNE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de fructe de 40%!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CARAMEL DULCE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă.
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CARAMEL DULCE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă.
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CARAMEL SĂRAT CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă.
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CARAMEL SĂRAT CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă.
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CIOCOLATĂ CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de 16% masă de cacao!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING CIOCOLATĂ CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de 16% masă de cacao!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING FISTIC CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de 27% fistic!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING FISTIC CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de 27% fistic!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING VIȘINE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de fructe de 40%!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
TOPPING VIȘINE CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1 L
Toppingul fără zahăr este o alternativă delicioasă la alte sosuri dulci.
Are o textură densă și cremoasă și un conținut de fructe de 40%!
Toppingul este perfect pentru a adăuga un plus de savoare înghețatelor, prăjiturilor, clătitelor sau altor deserturi fără zahăr.
Pentru o consistență optimă, înainte de utilizare toppingul se ține pentru 2-3 ore la temperatura camerei.
VANILLA CREAM – MIX PT DESERT CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 800g
Crema se poate utiliza la realizarea croissantelor, eclerurilor, cornurilor și a gogoșilor umplute, sau pentru decorarea produselor de cofetărie.
Această rețetă este dezvoltată în colaborare cu Rodica Bunea – Academia de Artă Dulce.
VANILLA CREAM – MIX PT DESERT CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 800g
Crema se poate utiliza la realizarea croissantelor, eclerurilor, cornurilor și a gogoșilor umplute, sau pentru decorarea produselor de cofetărie.
Această rețetă este dezvoltată în colaborare cu Rodica Bunea – Academia de Artă Dulce.
CIOCOLATA CARAMEL CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1Kg
Ciocolata poate fi consumată ca atare sau folosită la prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, a checurilor sau a înghețatelor.
Produsul poate fi preparat termic și transformat în creme sau glazură.
CIOCOLATA CARAMEL CU GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1Kg
Ciocolata poate fi consumată ca atare sau folosită la prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, a checurilor sau a înghețatelor.
Produsul poate fi preparat termic și transformat în creme sau glazură.
CIOCOLATA CU LAPTE ȘI GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1Kg
Ciocolata poate fi consumată ca atare sau folosită la prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, a checurilor sau a înghețatelor.
Produsul poate fi preparat termic și transformat în creme sau glazură.
CIOCOLATA CU LAPTE ȘI GREEN SUGAR VRAC
Greutate netă/ambalaj: 1Kg
Ciocolata poate fi consumată ca atare sau folosită la prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, a checurilor sau a înghețatelor.
Produsul poate fi preparat termic și transformat în creme sau glazură.
GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA VRAC
Greutate netă/ambalaj: 5Kg
Pret: CERE OFERTA PERSONALIZATA
Green Sugar Gelifiant cu Pectină de citrice este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.
GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA VRAC
Greutate netă/ambalaj: 5Kg
Pret: CERE OFERTA PERSONALIZATA
Green Sugar Gelifiant cu Pectină de citrice este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.