CHEESECAKE FARA COACERE SI FARA ZAHAR

INGREDIENTE:

Pentru blat:
2 pachete Biscuiti Digestivi Remedios (250g)
150g unt topit

Pentru crema:
600g crema de branza
500ml smantana pentru frisca neindulcita
150g Green Sugar Pudra
100 ml lapte cald
10g gelatina
1 plic Green Sugar Vanilat

Pentru jeleu:
300g fructe padure
3 linguri Green Sugar Gelifiant

Pentru decor:
300g capsune proaspete

Mod de preparare:

Blat:
Biscuitii Remedios se blenduiesc, apoi se amesteca cu untul topit pana capata aspect de nisip ud.
Pe fundul unui vas de 28cm cu pereti detasabili se preseaza blatul astfel obtinut cu un pahar. Se da la frigider.

Compozitie:
Capsunele proaspete se curata de codita si se taie in jumatati.
Se asaza pe marginea formei cu partea taiata spre exterior.

Hidratam gelatina(10g) in putina apa rece pentru 10 minute.
Cele 600g crema de branza se mixeaza cu smantana pentru frisca, Green Sugar Pudra si Vanilat.
Se amesteca gelatina hidratata cu laptele cald pana se dizolva, apoi se incorporeaza in crema de branza si se mai mixeaza putin.
Se toarna crema in forma si se da la rece pentru cel putin 2 ore, apoi se toarna jeleul.

Jeleu:
Fructele se blenduiesc, apoi se pun intr-o craticioara la fiert la foc mic, pana incep sa scada, pentru aproximativ 10 minute. Se adauga Green Sugar gelifiant si se amesteca pana se dizolva, apoi se ia de pe foc.
Se lasa la racit aprox. 10 minute, apoi se toarna peste compozitia de branza.