CONCURS

Ești frumoasă și în bucătărie

Continuăm tradiția concursului anual de prăjiturit fără zahăr, pe blogul Green Sugar. De data aceasta, la început de primăvară, vă provocăm să inventați, să adaptați sau să improvizați rețete de deserturi delicioase, folosind toate produsele marca Green Sugar.

Așadar: Ești pasionat/ă de deserturi FARA ZAHAR? Hai în concurs și câștigă! Premiile sunt multe și irezistibile!
În plus, Green Sugar te ajută să îți faci cunoscute rețetele și pasiunea pentru dulciuri. Intră pe platforma http://retete.greensugar.ro/ și creează-ți propriul cont (în cazul în care nu îl ai deja creat). Incarcă-ți aici cele mai reușite rețete de prăjituri, cu fotografie.
Cu fiecare rețetă postată, ai șansa de a câștiga unul din premiile săptămânale ale concursului „Ești frumoasă și în bucătărie” și, la finalul lunii, poți fi câștigătorul marelui premiu!

CE TREBUIE SA FACI?

– Fă-ți un cont personal pe platforma http://retete.greensugar.ro/.
– De fiecare dată când pregătești un dulce delicios, cu Green Sugar, pentru familia ta, adaugă rețeta și fotografia preparatului în blogul de rețete (produsul Green Sugar trebuie să fie vizibil).
– Dacă deții și un cont de Facebook, postează-ți pe pagina proprie link-ul rețetelor încărcate și adună like-uri (opțional).
– Poți participa cu mai multe rețete pregătite cu Green Sugar! Fiecare rețetă este luată în considerare, la tragerea la sorți!
– Inventează, improvizează sau adaptează orice rețetă de dulciuri, folosind oricare din produsele actuale ale Green Sugar.

Conditia principala: PRAJITURILE TREBUIE PREGATITE CU PRODUSE GREEN SUGAR!

PREMII

SAPTAMANAL – Green Sugar premiază cea mai norocoasă rețetă, încarcată pe blog nostru, care va fi desemnată prin tragere la sorți. Postează mai mult de o rețetă pentru a avea mai multe șanse de câștig!

LA FINALUL LUNII – Green Sugar va premia cel mai activ cont, cu cele mai multe rețete încărcate în intervalul 1 – 31 martie 2018.

MODALITATEA DE PREMIERE

Cea mai norocoasă rețetă va fi desemnată aleator, prin tragerea la sorți electronică, din totalul rețetelor încarcate în săptămâna respectivă, pe blogul http://retete.greensugar.ro/, indiferent de numarul participanților. Cu cat ai mai multe rețete postate, cu atât ai mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi anunțat la finalul fiecărei săptămâni de concurs.

Cel mai activ cont va fi desemnat în urma cuantificării rețetelor postate în decursul lunii martie.

Pentru detalii, parcurgeti Regulamentul Concursului.

Ce poți câștiga?

SAPTAMANAL
• tava ceramica Green Sugar
• un sort Green Sugar
• punga Green Sugar 300 gr
• dulciuri de la Green Sugar

MARELE PREMIU
• tava ceramica Green Sugar
• un sort Green Sugar
• un tricou Green Sugar
• punga Green Sugar 300 gr
• dulciuri de la Green Sugar
• un cos produse marca Laboratoarele Remedia
• GEANTA HAPPY GREEN, SEMNATA DE DESIGNERUL LAURA OLARU

Produse care intră în competiție
– Green Sugar pulbere sau pudra, in pungile de 300 gr, 500 gr, 1 kg sau 2 kg
– Greentella
– Bănuții Green Sugar de ciocolată albă sau cu de 40, 50, 70% cacao
– Sferele de cereale învelite în ciocolată
– Gama de cereale fără zahăr Green Sugar
– Gama de napolitate Green Sugar
BAFTA!!!!