Despre noi – Green Sugar
Despre Green Sugar
Despre producător – Laboratoarele Remedia
Laboratoarele Remedia este, de peste 25 de ani, un nume de notorietate în industria românească a suplimentelor naturale, fiind unul din marii producători autohtoni de vitamine și minerale, pe baza ingredientelor de calitate premium. Cunoscut și ca promotorul care a introdus pe piața din România suplimentele naturale la plic, ușor dizolvabile în apă, pentru asimilarea rapidă a acestora de către organism, Laboratoarele Remedia este și producătorul exclusiv al Green Sugar, îndulcitorul 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.
În Laboratoarele Remedia, toate ingredientele utilizate în producție provin din surse naturale și sunt atent analizate din punct de vedere fizico-chimic și microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internaționale, iar spațiul de lucru, precum și procedurile, respectă normele de bune practici de fabricație (conforme GMP). Furnizorii companiei Laboratoarele Remedia sunt firme de renume din Europa și SUA.
Despre Green Sugar – îndulcitorul cu 0 calorii, 0 indice glicemic!
GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA și marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene, este singurul îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic, recomandat de medicii nutriționiști și diabetologi ai Societății de Nutriție din România.
Green Sugar este un amestec din Stevia Rebaudiana de înaltă puritate (obținut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte) și Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat). Se utilizează ca înlocuitor al zahărului, fără a se descompune în produși toxici. Spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit inclusiv la prăjituri ce necesită preparare termică.
Gust stabilizat!
Spre deosebire de alți îndulcitori pe bază de Stevia, Green Sugar este singurul de pe piață al cărui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el să nu modifice (cu amăreala specifică Steviei) gustul alimentelor în care este folosit, nici măcar în urma procesului de gătire la temperaturi înalte. Astfel, puteți continua să preparați prăjiturile și sucurile preferate, fără teama de a compromite gustul original, bucurându-vă astfel de savoarea dulciurilor din copilărie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.
100% natural!
Green Sugar e o alternativă sănătoasă în raport cu alți îndulcitori, deoarece produsul este o combinație de ingrediente naturale: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritolul, un poliol non-caloric obținut prin fermentație biologică. Această combinație îi conferă atât gradul de dulce similar zahărului, dar cel mai important lucru este că asigură un necesar zilnic de nutrienți antioxidanți și antiinflamatori. Există studii clinice care arată că extractul de Stevia Rebaudiana și eritritolul, în cantitățile prescrise de medic, sunt agenți nutritivi puternic antioxidanți.
Avantaje asupra sănătății!
“Prin efectul antiinflamator și antioxidant puternic, Green Sugar ar putea să însemne un aliment nutrițional excelent pentru extinderea vieții indivizilor care îl consumă zilnic”, afirma dl. Dr. Romulus Ioan Scorei, profesor la Universitatea din Craiova, cercetător și fondator al Institutului de cercetare Bioboron. „În esență, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protecție împotriva îmbătrânirii.”
Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de Stevia Rebaudiana:
– menține echilibrul glucozei în sânge;
– stimulează secreția de insulină;
– reglează mecanismul gastro intestinal;
– stimulează activitatea cerebrală;
– scade pofta de dulce și pofta de mâncare;
– reglează tensiunea arterială;
– scade nevoia de fumat;
– are acțiune anitibacteriană și antifungică;
– nu produce carii;
– nu prezintă riscul cancerigen al îndulcitorilor sintetici.
În plus, Green Sugar nu fermentează și este recomandat persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil și colită de fermentație. In cazul persoanelor supraponderale, extractul din frunze de Stevia Rebaudiana creează o senzație de sațietate, având o acțiune dublă asupra centrului foamei din creier și asupra terminațiilor nervoase din stomac!
Pe o piață de consum în care majoritatea alimentelor sunt modificate genetic sau conțin conservanți dăunători organismului, trebuie menționat faptul că Green Sugar nu are în componență materii prime modificate genetic și nu produce dependență prin administrare pe termen îndelungat.
Produsul este disponibil sub următoarele forme:
– Green Sugar sticks (cutii de 10, 25, 50, 100 și 200buc)
– Green Sugar pulbere (cutie 300g, 500g, 1000g și pungi de 2kg și 5kg)
– Green Sugar pudră (cutie 300g, 450g, 800g)
– Green Sugar 300/650 comprimate
– Green Sugar lichid 50 ml – simplu sau cu aromă de caramel, ciocolată, căpșuni, vanilie și în varianta economică de 250 ml
– Green Sugar pudră cu arome – Vanilie Bourbon, Rom, Scorțișoară (cutie 250g)
– Green Sugar PremiuM (cutie 500 și 1000g, 25 stickuri)
– Green Sugar Gold (cutie 500 și 1000g, 25 stickuri)
Despre diferențele dintre sortimente și evoluția lor în timp, vă invităm să citiți acest articol (https://greensugar.ro/2022/07/04/ce-face-green-sugar-sa-aiba-cel-mai-bun-gust-de-pana-acum/)

Alte produse marca Green Sugar, cu conținut redus de calorii, sunt: gama Secretele Ramonei (tablete de ciocolată, creme tartinabile, gemuri și dulcețuri, produse proteice), gama Kidovit (produse pentru copii:tablete de ciocolată, batoane de cereale, creme tartinabile, băuturi calde, suplimente pentru imunitate), gama Ketorem (mixuri pentru prăjituri cu conținut redus de carbohidrați), ciocolată caldă, limonadă, etc. Vizitați magazinul nostru.

Poate fi achizitionat din farmacii, plafaruri, magazine naturiste, de pe siteul de prezentare: www.greensugar.ro sau direct la producator, prin comanda online, pe www.laboratoareleremedia.ro.