FAQ - Intrebari frecvente - Green Sugar
FAQ – Intrebari Frecvente
1. Este Green Sugar un produs raw vegane ?
Green Sugar este un indulcitor 100 % natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic si este recomandat ca inlocuitor al zaharului si al indulcitorilor artificiali pentru diverse bauturi (ceai, cafea) si deserturi. Noi consideram ca poate fi folosit de catre persoanele raw vegane deoarece este un produs natural, in care se regasesc diversi nutrienti din extractul de Stevie, cum ar fi: vitaminele A si C, oligoelemente (calciu, zinc, magneziu, crom, fosfor), fibre alimentare, steviolglicozide (care determina gustul dulce al extractului de Stevie).
2. Cum poate avea Green Sugar 0 calorii si sa produca senzatia de energizare, daca energia este produsa in urma consumului de calorii ?
Atat extractul de Stevie, cat si eritritolul sunt produse non-calorigene.
3. Green Sugar are aceeasi putere de indulcire ca cea a zaharului (pudra, comprimat, lichid) ?
Puterea de indulcire este aceeasi cu cea a zaharului, astfel:
– 1 stick Green Sugar = 1 lgt. Zahar,
– 3-4 picaturi Green Sugar lichid =1 lgt. Zahar,
– 1 cpr. Green Sugar = 1 lgt. Zahar,
– 1 lingura Green Sugar cooking = 1 lgt. Zahar
4. Aspectul alb imaculat si fin granulat al Green Sugar duce cu gandul la procesele chimice. Are acest produs, in compozitie, elemente chimice ?
Green Sugar sub forma de pudra, ambalat la borcan, punga de 1 kg si stickuri este 100 % natural si nu are adaos de substante chimice. Green Sugar sub forma de comprimate si lichid contine excipienti de calitate farmaceutica.
5. Ce inseamna ca Green Sugar are gust stabilizat ?
Echipa Green Sugar lucreaza de peste 2 ani de zile la crearea unui profil de gust foarte apropiat de cel al zaharului. Aceasta inseamna si folosirea unor extracte din Stevia Rebaudiana de inalta puritate, precum si un eritritol de o calitate exceptionala, care asigura in timp proprietati constante produsului Geen Sugar.
Proportiile folosite in aceasta compozitie au fost testate in timp in laboratoare din Romania si Germania, produsul fiind premiat de altfel in 2013 si 2014.
6. Green Sugar poate fi folosit, indiferent de cantitate, de catre persoanele cu diabet ?
Da, Green Sugar poate fi folosit si de persoanele care au diabet sau glicemia mare.
7. De ce pretul produsului este, totusi, mai ridicat fata de cel al altor indulcitori de pe piata ?
Pretul este mai ridicat pentru ca si calitatea este superioara, calitate data de ingredientele naturale folosite, precum si datorita profilului de gust foarte bun, dulce, care nu pastreaza amareala specifica altor indulcitori din stevie, de pe piata.
8. Green Sugar produce dependenta ?
Nu. Green Sugar poate fi consumat in siguranta deoarece nu produce dependenta.
9. Green Sugar poate fi folosit in preparate gatite la temperaturi inalte ?
Conform Global Stevia Institute, Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara (EFSA), atat Stevia cat si eritritolul sunt stabile la coacere (temperaturi de 180-200 °C).
10. De ce sa aleg Green Sugar in detrimentul altor indulcitori de pe piata ?
Pentru ca este un indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Mentine echilibrul glucozei in sange, stimuleaza secretia de insulina, regleaza mecanismul gastro intestinal si stimuleza activitatea cerebrala. Green Sugar scade pofta de dulce si pofta de mancare, scade nevoia de fumat, nu produce carii si, mai ales, nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici.
11. Green Sugar poate fi consumat de bebelusi sau de catre femeile insarcinate ?
Conform Global Institute si organismelor de reglementare EFSA-UE, FDA-USA, in urma evaluarii a peste 200 de studii stiintifice, produsul este sigur pentru copii, pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza.
12. Green Sugar poate fi folosit de catre persoanele care vor sa slabeasca ?
Da, si de cele care vor sa slabeasca, dar si de cele care vor sa-si mentina greutatea, pentru ca produsul are 0 calorii.