FURSECURI CU GOJI SI CIOCOLATA

Ingrediente:

• 200 gr unt
• 1 praf sare
• 40 gr Green Sugar Gold
• 1 ou
• 300 gr faina
• 1/2 lgta bicarbonat
• 2 lg cacao neagra
• 2 lg rom
• goji uscate
• pepite de ciocolata

Mod de preparare:

Untul moale se pune intr-un vas. Se adauga un praf de sare si indulcitorul si se amesteca energic cu un tel sau o spatula.

Se adauga oul, romul si se incorporeaza.

Faina se cerne cu bicarbonatul si cacaua si se adauga peste unt. Se amesteca pana la omogenizare.

Se adauga fructele goji si pepitele de ciocolata. Se amesteca ca sa se distribuie in tot aluatul, apoi se acopera cu o folie alimentara si se pune la rece pentru o jumatate de ora.

Dupa ce a stat la rece, se scoate aluatul si cu ajutorul unei linguri de inghetata sau pur si simplu cu o lingura obisnuita, se ia din compozitie si se pune pe o tava prevazuta cu hartie de copt. (Ii puteti modela sau decupa dupa cum doriti).

Se pun la copt in cuptorul preincalzit, la 170 grade C, timp de 15-18 minute. Dupa ce s-au copt, se lasa la temperat in tava, apoi se transfera pe un gratar de bucatarie.

Se pastreaza intr-un borcan fara capac daca vreti sa ramana crocanti sau acoperit daca vreti sa devina moi.

Sa va fie de folos!