FURSECURI CU UNT DE ARAHIDE SI MATCHA

Ingrediente:

– 2 oua
– 1 cescuta Green Sugar Premium 1:2 (100g)
– 1 cescuta ulei (100ml)
– 1 cescuta unt de arahide (100g)
– 180 g faina
– ½ lgt pulbere matcha
– Arahide pentru decor

Mod de preparare:

Se bat ouale cu Green Sugar pana cand se dizolva. Se adauga uleiul si untul de arahide si se amesteca in continuare. Adaugam faina treptat pana cand aluatul prinde consistenta.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam fursecuri cu lingurita. Din aceste cantitati ies cam 2 tavi de cuptor.

Separat, amestecam putin aluat cu pulberea de matcha si adaugam cate un varf de lingurita peste fiecare fursec. Puteti folosi, de asemenea, cacao sau alta pulbere, dupa preferinte.

Pentru decor, folosim arahide sau alte nuci.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 10 minute, sau pana cand se rumenesc usor pe margine.