Ingrediente:
2 ouă
100ml lapte vegetal
1 linguriță esență de vanilie
2 linguri cu varf cu unt de arahide cu Omega 7
2 banane mari și coapte, pasate bine cu furculița
140g fulgi de ovăz
1 linguriță praf de copt
40g Green Sugar
40g fulgi de cocos
1 linguriță cu scorțișoară
un strop de sare
Mod de preparare:
V-am pregătit un mic dejun atât de gustos! Este hrănitor, dulce, dar fără zahăr! Puteți adăuga lângă el un smoothie rapid și sunteți gata să luați ziua în piept 🙂 Eu și Radu am împrietenit prăjitura asta cu o cafea. Tot fără zahăr.
Preîncălziți cuptorul la 180 grade.
Într-un bol măricel puneți toate ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecați foarte bine cu o lingură.
Turnați compoziția într-o tavă pătrată 20×20 sau într-o formă rotundă de tartă.
Băgați tava la cuptor pentru 30 – 35 de minute. La final trebuie să fie ușor rumenită la suprafață.
Asta e tot! Puteți să mai adăugați ca și topping niște unt de arahide. E delicios! Cred că merge foarte bine și cu niște dulceață fără zahăr 😉 Se păstrează la frigider.
Nu uitați să faceți poze! 🙂
Autor: Ramona Constantinescu – gustverde.ro