Fursecuri cu gem – Green Sugar
FURSECURI CU GEM
INGREDIENTE:

- 1 ou la temperatura camerei
- 120g unt moale
- 1 pachet MIX pentru biscuiti Ketorem
- Gem fără zahăr Secretele Ramonei (eu am folosit Caise și piersică turtită, e genial!)

MOD DE PREPARARE:

Batem oul cu un praf de sare, apoi adaugăm untul moale și amestecăm bine.
Adăugam mixul pentru biscuiți și amestecăm până când formăm o bilă de aluat.
Întindem aluatul între 2 foi de copt și începem să decupăm formele - întâi pentru bază, apoi cerculețele de deasupra, cu gaură pe mijloc.
Ies cam 7 fursecuri mari (din 2 straturi).
Din aluatul ramas am mai decupat câțiva biscuiți, pe care i-am decorat ulterior.
Le dăm la cuptor (180 grade) pentru 6-7 minute.
Le scoatem și le lăsăm să se răcească complet înainte de a trece la pasul următor.

Ornarea:

Pe biscuitul pentru bază întindem un strat subțire de gem, peste care lipim capacul.
In cerculețul rămas, umplem cu gem.
Se pot servi ca atare sau se pot da la frigider pentru minim 1 oră, timp în care gemul prinde consistență mai vâscoasă, ca de jeleu.

Poftă bună!