MARSHMALLOWS KETO

Ingrediente:
(pentru 12 portii)

• 150g Green Sugar
• 250ml apa plata
• 3 lg gelatina (30g)
• 1 lgt extract de vanilie
• 1 lgt esenta de portocala (menta, trandafir etc)
• 6 lg faina de cocos pentru pudrat

Mod de preparare:

Un desert clasic din comert care se poate prepara acasa, cu ingrediente de calitate si indulcitorul natural Green Sugar. Ii puteti adauga ce arome doriti, de cocos, menta, rom, portocale, trandafiri etc. Aceste bezele moi keto sunt preferatele mele! 🙂

Punem gelatina la inmuiat in 125ml de apa. Punem Green Sugar si apa ramasa (125ml) pe foc intr-o craticioara. Dupa ce ajunge la punctul de fierbere si indulcitorul s-a dizolvat, oprim focul si adaugam vanilia si romul.

Batem gelatina hidratata cu mixerul, apoi turnam si siropul putin cate putin. Dupa ce il adaugam pe tot, crestem viteza si mixam compozitia cam 15-20 min la viteza maxima, pana obtinem o spuma fina si lucioasa.

Turnam compozitia intr-o forma patrata (15*15 cm) unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina de cocos. Nivelam totul si lasam forma la temperatura camerei timp de 1 ora, pana se intareste.

Pudram suprafata cu faina de cocos si taiem cuburi bezelele, cu un cutit bine ascutit. Presaram faina de cocos peste cuburi, unele laturi sunt lipicioase 🙂 Deci, pofta mare la cele mai bune marshmallows facute in casa!