PANNA COTTA CU CIOCOLATA ALBA SI AROMA DE ZMEURA

Ingrediente:

• 200 ml frișcă neîndulcită
• 100 ml lapte (opțional)
• 2 lg ciocolată caldă cu zmeură
• 1 lg Green Sugar gelifiant
• 1 praf sare
• zmeură (opțional)

Mod de preparare:

Într-un vas se pun 2 lg de ciocolată albă cu aromă de zmeură Green Sugar și o lingură de Green Sugar gelifiant. Se amestecă ușor cu un tel mic.

Separat, se amestecă laptele cu frișca neîndulcită și un praf de sare, apoi se încorporeaza în mixul uscat. Se omogenizează bine cu un tel, apoi se transferă compoziția pe foc. Se lasă pe foc până începe să clocotească. Se lasă să fiarbă 1 minut, apoi se ia de pe foc, se strecoară cu ajutorul unei site fine.

Se toarnă în cupele de sticlă pregatite dinainte și se lasă la temperat. După ce s-au răcit, se depozitează la rece, în frigider.

Panna cotta se servește cu sos de zmeură sau fructe proaspete de zmeură.