TARTE CU CIOCOLATA
INGREDIENTE:
Pentru cojile de tarta:
- 120g unt la temperatura camerei
- 1 punga MIX pentru biscuiti Ketorem
Pentru crema:
- 4 lingurite Green Sugar cu aroma de vanilie Bourbon
- 200g crema proteica Secretele Ramonei (se poate folosi si alta crema Secretele Ramonei, la alegere)
- 200g crema de branza 200g smantana pentru frisca neindulcita
MOD DE PREPARARE:
Amestecam foarte bine untul cu mixul pentru biscuiti pana cand se omogenizeaza complet.
Formam o bila de aluat pe care o dam la frigider pentru 10-15 minute.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
Scoatem bila de aluat din frigider si o intindem cu un facalet, intre 2 foi de copt.
Taiem cercuri de dimensiunea unei forme de tarte (au iesit 4 de 15 cm) si le asezam cu grija in forme.
Dam la cuptor pentru 7 minute, sau pana cand se rumenesc usor marginile.
Lasam la racit cojile de tarta si le scoatem din forme numai dupa ce s-au racit complet. Calde, sunt foarte fragile.
Intre timp, pregatim crema:
Batem frisca lichida cu branza pana cand capata consistenta.
Adaugam cele 4 lingurite de Green Sugar cu Vanilie Bourbon si crema de cacao Secretele Ramonei.
Crema proteica are un continut scazut de carbohidrati si niste bucati cruncky - nuggets de proteine.
Mixam in continuare inca 1-2 minute, apoi crema este gata.
Mutam crema intr-un pos si incepem sa umplem cojile.
Decoram cu zmeura proaspata, fulgi de cocos sau alune maruntite.
Pentru cojile de tarta:
- 120g unt la temperatura camerei
- 1 punga MIX pentru biscuiti Ketorem
Pentru crema:
- 4 lingurite Green Sugar cu aroma de vanilie Bourbon
- 200g crema proteica Secretele Ramonei (se poate folosi si alta crema Secretele Ramonei, la alegere)
- 200g crema de branza 200g smantana pentru frisca neindulcita
MOD DE PREPARARE:
Amestecam foarte bine untul cu mixul pentru biscuiti pana cand se omogenizeaza complet.
Formam o bila de aluat pe care o dam la frigider pentru 10-15 minute.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
Scoatem bila de aluat din frigider si o intindem cu un facalet, intre 2 foi de copt.
Taiem cercuri de dimensiunea unei forme de tarte (au iesit 4 de 15 cm) si le asezam cu grija in forme.
Dam la cuptor pentru 7 minute, sau pana cand se rumenesc usor marginile.
Lasam la racit cojile de tarta si le scoatem din forme numai dupa ce s-au racit complet. Calde, sunt foarte fragile.
Intre timp, pregatim crema:
Batem frisca lichida cu branza pana cand capata consistenta.
Adaugam cele 4 lingurite de Green Sugar cu Vanilie Bourbon si crema de cacao Secretele Ramonei.
Crema proteica are un continut scazut de carbohidrati si niste bucati cruncky - nuggets de proteine.
Mixam in continuare inca 1-2 minute, apoi crema este gata.
Mutam crema intr-un pos si incepem sa umplem cojile.
Decoram cu zmeura proaspata, fulgi de cocos sau alune maruntite.