Tel: +40-21.402.82.61
greensugar@laboratoareleremedia.ro

Chiar imi era pofta de o prajitura sanatoasa cu fructe cand am primit spre testare indulcitorul Green Sugar produs de Laboratoarele Remedia. La inceput am fost sceptica: 0 calorii?? Asta imi suna a ceva artificial… Ei bine nu 🙂 Green Sugar e pur si simplu extract din frunze de stevie sub forma de pulbere, nu are calorii. Si nu e amar, cum e in general stevia. Yeeeeeiiii! How cool is that? 🙂 Asa ca m-am apucat de treaba si am facut o zuper prajitura vegana cu zmeura, de sezon, asa.

Prajitura vegana cu zmeura
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 portii 30 minute
Portii Timp de preparare
12 portii 30 minute
Prajitura vegana cu zmeura
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 portii 30 minute
Portii Timp de preparare
12 portii 30 minute
Ingrediente
Valori nutritionale (portie 103,3 gr)
Etape
  1. Reteta e rapida si simpla, Madeline style :))

    Adica punem nucile de caju in robotul de bucatarie si mixam bine pana sunt aproape ca o faina, apoi adaugam restul ingredientelor. Mixam din nou, oprind din cand in cand aparatul si curatand peretii cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm) si o introducem in congelator pana se intareste suficient, cam 2-3 ore.

    Acum urmeaza partea cea mai distractiva: decoratul 😀 Folosim ce dorim in functie de posibilitati, inspiratie si simt estetic 🙂 Eu am folosit afine, coacaze si fulgi de migdale.

    Se pastreaza in congelator si se scoate cu 1 ora inainte de servire.
Notitele retetei
Partajeaza reteta

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>