Termeni si conditii - Green Sugar
Termeni si Conditii / Politica de Confidentialitate
PREZENTAREA SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI A CONDITIILOR
Websiteul greensugar.ro este proprietatea exclusiva a Laboratoarele Remedia SRL si este operat si administrat de catre SC ORGANIC LINNEA SRL in calitate de distribuitor exclusiv. SC ORGANIC LINNEA SRL este intregistrata sub numarul J40/8792/2011, CUI: RO 28888626, adresa sediu social: Calea Calarasilor, nr.291, Sector 3, Bucuresti. Punct de lucru: Str.Papusoiului, nr.2,Sector 5, Bucuresti.
Livrarea produselor, gestiunea relatiei comerciale, a garantiilor (acolo unde este cazul), a retururilor si orice alte aspecte operationale sunt efectuate si administrate de catre SC ORGANIC LINNEA SRL in numele si pe seama Laboratoarele Remedia SRL.
FOLOSIREA ACESTUI SITE CONSTITUIE ACORDUL DUMNEAVOASTRA ASUPRA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE, NU FOLOSITI SITE-UL SI NICIO INFORMATIE CONTINUTA DE CATRE ACESTA.
1. PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE
Continutul si designul Green Sugar (precum si orice alt material avand legatura cu Green Sugar) trimis Dvs. prin email sau furnizat Dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Green Sugar”), apartin Green Sugar – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Green Sugar. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in cadrul materialelor trimise de catre utilizatorii Green Sugar, fara acordul scris si prealabil din partea Green Sugar.
Se permite copierea si printarea Continutul Green Sugar doar pentru folosinta Dvs. (personala) si a companiei Dvs. (in interiorul companiei), potrivit scopului pentru care v-ati inscris in site.
Nerespectarea acestor conditii va atrage in primul rand restrictionarea accesului la site si in unele cazuri actionarea in justitie.
2. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Politica Green Sugar este de a respecta intimitatea utilizatorilor sai. Green Sugar nu va monitoriza, dezvalui sau edita Datele Personale ale utilizatorilor in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru a se proteja si apara drepturile sau daca ii este explicit cerut de catre utilizatorul inregistrat pe Green Sugar.
Utilizatorul confirma si este de acord ca Green Sugar nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului mesajelor oricarui utilizator si nici nu poate fi facut raspunzator pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora.
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Green Sugar nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile Dvs. cu caracter personal.
Green Sugar poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
– cu acordul Dvs.,
– daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de Dvs.,
– in cazul in care activitatile Dvs. contravin termenilor si conditiilor Green Sugar, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand Green Sugar pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Green Sugar nu are nici un control. Echipa Green Sugar nu este responsabila pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Green Sugar.
3. CONTINUTUL MESAJELOR POSTATE DE UTILIZATORI
Prin mesajele postate de catre utilizatori intelegem toate mesajele care sunt adaugate de utilizatori pe site. Green Sugar isi rezerva dreptul de a inactiva mesajele care au un continut obscen, imoral, injurios sau necorespunzator. Respingerea mesajelor de catre Green Sugar prin nepublicarea acestora pe site poate fi facuta pe orice criterii si este la latitudinea Green Sugar; Green Sugar nu este obligata sa trimita utilizatorilor ale caror mesaje au fost respinse informatii cu privire la motivele actiunii de respingere a mesajelor. Continutul mesajelor poate fi alterat cu scopul unor corecturi gramaticale, inlaturarea partilor injurioase, acuzatoare, obscene, etc. Responsabilitatea juridica pentru continul materialelor publicate de catre utilizatori revine creatorului mesajului.
Avertisment: Este posibil ca anumite informatii adaugate de utilizatori sa nu fie adevarate sau sa aiba scopuri necunoscute. Green Sugar nu este responsabil pentru orice prejudicii, pierderi sau neplaceri cauzate de informatiile adaugate pe site de catre utilizatori. Pe acest site pot exista link-uri catre alte site-uri. Green Sugar nu are nicio responsabilitate pentru continutul acestor site-uri.
4. MODIFICAREA SERVICIILOR
Green Sugar isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe serviciile Site-ului cu sau fara notificarea utilizatorilor. Green Sugar nu poate fi facut raspunzator in fata utilizatorilor sau a unei terte parti daca Green Sugar isi va folosi dreptul de a anula comenzile. In cazul comenzilor cu plata online care au fost anulate, sumele aferente vor fi rambursate integral.
5. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
Green Sugar poate schimba prezentele Conditii ale serviciilor in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice utilizator al site-ului are obligatia de a citi cat mai des posibil termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile sunteti obligati sa renuntati la folosirea Site-ului incepand din acel moment. Folosirea in continuare a Siteului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a conditiilor si acordul de a va conforma noilor Termeni si Conditii.
6. DENUNTAREA GARANTIILOR
PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI SUNTETI IN MOD EXPRES DE ACORD CA IL FOLOSITI PE PROPRIUL RISC.
Green Sugar NU ACORDA NICIO GARANTIE CA SITE-UL VA FI CONFORM CU DORINTELE DVS. SAU CA SERVICIILE VOR FI NEINTRERUPTE, LA TIMP, SIGURE SAU FARA ERORI, SI NICI NU GARANTEAZA CA REZULTATELE SAU INFORMATIILE CE VOR FI OBTINUTE IN URMA FOLOSIRII SITE-ULUI VOR FI CORECTE, SAU CA EVENTUALELE DEFECTE IN FUNCTIONAREA ACESTUIA VOR FI CORECTATE.
DE ASEMENEA INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CA DESCARCAREA SAU OBTINEREA ORICARUI MATERIAL, DATE SI/SAU INFORMATII PRIN FOLOSIREA SITE-ULUI SE VA FACE LA DISCRETIA SI PE RISCUL PROPRIU SI CA DVS. VETI FI SINGURUL RASPUNZATOR PENTRU ORICE AVARIE SI/SAU PIERDERI DE DATE LA COMPUTERUL PROPRIU CA REZULTAT AL TRANSFERULUI UNOR ASEMENEA MATERIALE SI/SAU DATE.
Green Sugar NU ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE LA NICI UN FEL DE BUNURI SAU SERVICII CUMPARATE SAU OBTINUTE FOLOSIND ACEST SITE SAU ORICE ALTE TRANZACTII PROCESATE FOLOSIND ACEST SITE. NICI UN FEL DE INFORMATIE SAU ACORD, VERBAL SAU SCRIS OBTINUT DE DVS. DE LA Green Sugar NU VA ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE.
ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DVS.
7. LIMITAREA RASPUNDERILOR
Green Sugar NU POATE FI RASPUNZATOR PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SECTIUNILOR SITE-ULUI, PENTRU COSTUL DE PROCURARE A ALTOR BUNURI SI SERVICII SAU REZULTAND DIN CUMPARAREA SAU OBTINEREA ORICAROR BUNURI SI SERVICII, A TRANZACTIILOR INTRODUSE PRIN ACEST SITE SAU REZULTAND DIN ACCESUL NEAUTORIZAT SAU DIN ALTERAREA TRANSMISIILOR SAU DATELOR MEMBRILOR, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT, FOLOSINTA, DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA Green Sugar A FOST INCUNOSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RASPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU TANGENTIALE, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DVS.
8. NORME DE ETICA; REGLEMENTARI LEGALE
Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul mesajelor sale. Folosirea de catre Dvs. a site-ului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international. Dvs. sunteti de acord: sa nu folositi site-ul in scopuri ilegale; sa nu interferati sau sa afectati retelele conectate la Site; sa respectati toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.
Serviciile folosesc reteua Internet pentru a trimite si primi anumite date; de aceea comportarea Dvs. intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Utilizatorul nu va folosi site-ul pentru a posta mesaje obscene sau injurii pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Utilizatorul consimte sa nu transmita prin mesajele, anunturile si imaginile postate nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Utilizatorul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Green Sugar, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la site daca comportarea Membrilor si Utilizatorilor nu se va conforma prezentelor Conditii.
9. DEGREVARE
Dvs. consimtiti sa degrevati Green Sugar, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezultand din folosirea de catre Dvs. a site-ului, violarea Contractului de catre Dvs. sau din folosirea de catre o alta persoana a site-ului prin computerul Dvs., de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.
10. POLITICA NOASTRA LEGATA DE FRAUDE
Numim “frauda”: – orice incercare de furt (partial sau total) a continutului site-ului, – orice incercare de transmitere de mesaje in masa catre utilizatorii Green Sugar, – orice mesaj, anunt, imagine, date personale, etc. care au fost introduse in cadrul site-ului si care pot aduce daune altor persoane Membre sau Non-Membre. Ne rezervam dreptul de a califica anumite actiuni drept frauda nu numai pe baza informatiilor tehnice, ci si pe baza expertizei Echipei Green Sugar. Ne rezervam dreptul de a nu face publice sistemele de fraudare descoperite.
11. SANCTIUNI
Ne rezervam dreptul de a nu sanctiona imediat userii care incalca politicile Green Sugar. Sanctionarea incalcarii politicilor site-ului Green Sugar se face prin suspendarea accesului utilizatorului la anumite pagini, sectiuni sau a intregului site.
12. COOKIE-URI
Un cookie este un mic fisier text pe care un website il poate plasa pe hard-disk-ul computerului personal cu scopul de a colecta, de exemplu, informatii despre activitatile utilizatorului pe site sau de a facilita folosirea unor anumite functii ale site-ului. Acest cookie transmite informatii inapoi catreserver-ul site-ului. Multi utilizatori nu stiu ca aceste cookieuri sunt plasate in calculatoarele lor cand viziteaza diferite site-uri. Daca doriti sa stiti cand se intampla acest lucru sau sa preveniti acest lucru, puteti sa va setati browser-ul sa va avertizeze atunci cand un site incearca sa plaseze un cookie in calculatorul Dvs. In cadrul site-ului nostru cookie-urile pot fi folosite in urmatoarele cazuri:
1. ID de Sesiune: In momentul in care intrati pe site iti este trimis un cod care iti permite sa navighezi in cadrul site-ului.
2. Afisarea de reclama poate utiliza cookie-uri pentru a colecta date in procesul de servire a anunturilor. Aceste date sunt colectate de serviciile de reclama utilizate. Google AdSense ca un furnizor de reclama tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi. Utilizarea cookie-ului DART de catre Google face posibila difuzarea de anunturi catre utilizatori in functie de interesul acestora pe baza accesarii de catre acestia a sitului nostru si a altor situri Internet. Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google.
13. INFORMATII COLECTATE AUTOMAT DE CATRE SITE
Site-ul poate colecta automat anumite date de identificare, cum ar fi adresa de IP a calculatorului utilizatorului. Aceste date pot fi folosite pentru crearea statisticilor site-ului nostru, pentru a ne ajuta sa ne protejam de eventualele fraude si identificarea persoanelor frauduloase.
14. FORTA MAJORA
Green Sugar, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Green Sugar nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Green Sugar. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Green Sugar, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Green Sugar, erorile de operare, greva, etc.
15. TERMINARE
Dvs. puteti termina in orice moment si cu efect imediat orice legatura cu Green Sugar. Acest lucru poate fi facut cu sau fara o notificarea prealabila trimisa catre Green Sugar.Green Sugar poate termina anumite sectiuni ale site-ului sau tot site-ul, cu sau fara motiv, in orice moment si cu efect imediat. Green Sugar nu poate fi raspunzator catre Dvs. sau oricare alta terta parte pentru terminarea Sectiunilor sau a site-ului. Daca Dvs. aveti obiectii in legatura cu prezentele Conditii sau oricare modificare ulterioara a acestora ori deveniti nesatisfacut de serviciile oferite de Green Sugar, in orice fel, aveti urmatoarele optiuni: sa intrerupeti orice legatura cu site-ul; sa renuntati la calitatea de Membru al site-ului.
16. NOTIFICAREA
Toate notificarile se vor face prin e-mail. Green Sugar poate trimite notificari sau mesaje pentru a informa Membrul asupra modificarilor din prezentele Conditii sau alte probleme importante; toate aceste mesaje vor constitui notificari catre Membru.
17. LEGI
Prezentele Conditii vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Utilizatorul si Green Sugar sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare.
18. COMUNICAREA CU UTILIZATORII
Green Sugar ofera posibilitatea de contact prin afisarea unei adrese de e-mail pentru contact sau prin punerea la dispozitie a unui formular de contact sau a unui serviciu de suport specializat (gazduit de un site specializat). Solutionarea tuturor cererilor sau solicitarilor venite de la persoane fizice sau juridice, care implica operatiuni din partea administratorului site-ului, se face, in conditii normale, intr-un interval de timp cuprins intre 24 si 72 de ore (1-3 zile). In anumite conditii rezolvarea unei cereri poate dura mai mult, dar nu poate depasi 14 zile.
19. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe greensugar.ro, va primi comunicari comerciale din partea greensugar.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare. Furnizarea datelor personale de către Utilizator este voluntară, dar necesara pentru crearea Contului, utilizarea anumitor servicii electronice sau pentru finalizarea comenzii.
Vânzătorul aplică măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare în vederea protejări datele personale procesate.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe greensugar.ro, informarea Cumparatorilor privind Comenzile.
Utilizatorul are dreptul accesului la conţinutul datelor sale şi posibilitatea corectării acestora. Datele personale pot fi corectate sau șterse după logarea în prealabil în Contul de Utilizator sau în cazul Utilizatorilor neînregistrați, Utilizatorul poate realiza modificarea sau ștergerea datelor proprii trimițând Vânzătorului o solicitare în acest sens. Explicații suplimentare privind protecția datelor cu caracter personale pot fi consultate în secțiunea Cookies de pe greensugar.ro.
În cazul unui atac cibernetic care afectează datele stocate ale utilizatorilor, vom lua toate măsurile necesare pentru documentarea incidentului și remedierea lui, dar și vom informa utilizatorii în maximum 72 de ore de la producere.
Greensugar.ro asigura transparență totală a procesului sau de gestiune a datelor personale, atât pentru utilizatori cât și pentru autoritățile naționale ale Uniunii Europene
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, greensugar.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.
greensugar.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
20. MODALITATI DE PLATA

Contravaloarea produselor va fi plătită ramburs la livrare, prin plata online. Nu se vor accepta metode de plată diferite de cele specificate în aceste condiții de vânzare.In cazul anularii unei tranzactii achitate prin card, in conformitate cu normele actuale, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. In cazul livrarilor deja effectuate, vor fi scazute taxele si comisioanele de transfer bancar corespunzatoare, se ramburseaza contravaloarea produsului mai putin costurile de transport iar produsul va trebui sa corespunda conditiilor de retur prezentate mai jos in sectiunea „Livrare si retur”. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „ORGANIC LINNEA SRL”

21. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor catre dvs se realizeaza prin intermediul companiilor de curierat aflate sub contract ca de exemplu – SAMEDAY. In functie de distanta, conditii este posibil ca dvs sa receptionati produsul prin intermediul unui subcontractor al furnizorului de servicii de curierat.

Costul de livrare al produselor este de 17 Ron pentru livrari nationale. Comenzile in valoare de peste 300 Ron beneficiaza de cost de transport zero (0).

*Valoarea comenzii se refera la suma finala de plata, calculata dupa aplicarea oricaror eventuale cupoane de reducere, discounturi comerciale, etc.

După finalizarea comenzii, dar înainte de expedierea acesteia, utilizatorul va primi pe email un rezumat detaliat al comenzii, conținând identificarea produselor comandate, prețul total și detaliile de livrare ale comenzii, urmând ca în termen de cel mult 2 zile lucrătoare, Laboratoarele Remedia sau distribuitorul sau Organic Linnea SRL, să expedieze coletul prin intermediul unei firme de curierat. În 24 – 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier, acesta va ajunge la client. Din acest moment, eventualele intarzieri de livrare sunt cauzate strict de compania de curierat cu care se livreaza comanda.

Firma noastra trimite comenzi doar in spatiul UE.

Comenzile externe nu se trimit cu plata ramburs . Ele trebuiesc achitate online . Daca nu sunt platite, nu sunt luate in considerare.

Firma parteneră pentru servicii poştale este SAMEDAY, căreia ii vom transmite datele cu caracter personal pentru efectuarea serviciului. Prin acceptul dumneavoastra asupra prelucrarii datelor cu caracter personal acceptati implicit si aceasta conditie.

22. RETURNAREA PRODUSELOR

Retunarea produselor

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, SC LABORATOARELE REMEDIA SRL si distribuitorul sau exclusiv SC ORGANIC LINNEA SRL, va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: magazin@laboratoareleremedia.ro sau la numarul de telefon: 0725089097

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
– la adresa de email magazin@laboratoareleremedia.ro
– la numarul de telefon +40-725089097
– prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa Str. Papusoiului nr. 2, sector 5, Bucuresti, cod postal 051457 – Romania
In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
Din suma platita initial se va deduce costul de transport, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur suma va fi rambursata.
Cheltuielile de transport aferente returului vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

23. REGULAMENT CAMPANII DE REDUCERE
Codurile de reducere activate în anumite campanii se aplică la întreg coșul de cumpărături, cu excepția produselor deja reduse sau care fac parte din alte promoții.
Ne rezervam dreptul de a modifica, intrerupe sau anula orice fel de campanie fara notificarea prealabila a utilizatorilor.
Reducerile se aplică produselor în limita stocului disponibil.
Produsele digitale de tip CARD CADOU nu beneficiaza de promotii de tip coduri de reducere sau produse cadou.