Tort de ciocolata low carb - Green Sugar
TORT DE CIOCOLATA LOW CARB – FARA ZAHAR

Ingrediente:

200g bănuți de ciocolată neagră Green Sugar
100g unt tăiat în bucățele mici
6 ouă (separați albușurile de gălbenușuri)
40g Green Sugar Premium cu putere dublă de îndulcire
1 linguriță esență de vanilie
30g praf de ciocolată caldă Green Sugar și vanilie bourbon
un strop de sare

Mod de preparare:

Cei care vor un desert dulce și ciocolatos, dar fără zahăr sau cei care se feresc de făină se pot bucura acum de acest dulce pentru care ai putea să juri că nu-i lipsește nimic! Adevărul este că un singur lucru îi lipsește cu adevărat. Cafeaua de lângă, ca femeia la brațul bărbatului. Se completează! Merg perfect împreună!

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

Într-o crăticioară puneți bănuții de ciocolată Green Sugar împreună cu untul și topiți în bain-marie până obțineți o ciocolată topită super sexy. 🙂 Lăsați deoparte.

Adăugați cele 6 gălbenușuri în ciocolata topită și mixați bine.

Adăugați praful de ciocolată caldă, sarea și amestecați bine cu o spatulă. Nu vă speriați, compoziția își schimbă puțin textura.

În alt bol puneți cele 6 albușuri împreună cu vanilia și îndulcitorul Green Sugar Premium. Mixați bine timp de 2-3 minute până obțineți o textură lucioasă de bezea.

Turnați puțin câte puțin din compoziția de bezea în compoziția de ciocolată. Amestecați ușor cu o spatulă. La final veți obține o tetură de mousse, fină și aerată 🙂

Transferați compoziția într-o tavă de tort detașabilă cu hârtie de copt (20cm) și băgați la cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.

Un tortuleț cu gust fabulos! L-am ornat cu zmeură proaspătă și am pudrat cu praf de ciocolată caldă și Green Sugar Pudră. O nebunie! Poftă mare!

P.S. Se păstrează la temperatura camerei. După vreo două zile parcă era și mai bună! 🙂

Autor: Ramona Constantinescu – gustverde.ro