Tel: +40-21.402.82.61
greensugar@laboratoareleremedia.ro

GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, obtinut din doua ingrediente: Stevia rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb). Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica.

Efectele benefice ale Steviei (Stevia rebaudiana) sunt reale si au fost demonstrate stiintific in diverse studii, dar aceste efecte se manifesta in cazul administrarii unor cantitati mai mari de extract de Stevia.

Singurul cercetator roman care a descoperit beneficiile fructoboratului de calciu in tratarea cancerului, Dr. Romulus Ioan Scorei,  profesor la Universitatea din Craiova, cercetator si fondator al Institutului de cercetare Bioboron (Podari, jud. Dolj) a sustinut la Berlin, in cadrul“6th World Convention on Stevia” – 19-20 iunie 2014 -, o prezentare despre Green Sugar, indulcitorul natural din extract de Stevia Rebaudiana, marca Laboratoarele Remedia.

IMG_4719Dupa cum afirma domnia sa, Stevia Rebaudiana a devenit deja o planta celebra in lumea stiintei. Marile companii o iau in considerare nu numai ca inlocuitor al zaharului ci chiar ca pe o noua forma de zahar sanatos, cu proprietati antioxidante puternice. La ora actuala este considerata o “planta miracol”! Aceasta conferinta care are loc anual, este un exemplu al interesului pentru aceasta planta, in comunitatea stiintifica. Produsul Green Sugar este realizat in colaborare cu Laboratoarele Remedia si are o calitate exceptionala – dulce ca zaharul dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie. In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori deoarece produsul  este o combinatie de produse naturale: stevioside extrase din Stevia si eritritol, un zahar non-caloric obtinut prin fermentatie biologica si cativa compusi naturali ai borului. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Dupa intuitia domnului doctor, in secolul XXII, oamenii nu vor mai cultiva sfecla si trestie de zahar, ci Stevie! Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevie si eritritolul sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti, iar borul natural continut in Stevie este puternic antiinflamator.

In cadrul acestei conferinte, dl. Scorei a participat la sesiunea “Stevia in practice: Innovations & Technologies”. Prezentarea romaneasca a surprins prin noutatea introducerii conceptului de “Lumea Borului” in conceptul deja consacrat de “Lumea Steviei”. Faptul ca, in Romania, oamenii de stiinta au reusit extrem de rapid sa lanseze in lumea comerciala un nou produs din Stevie si un nou concept de zahar, “zaharul verde” a fost considerat o premiera. Produsul a fost degustat, a primit aprecieri pozitive si chiar cineva a glumit, spunand că este “probabil zahar”, datorita gustului foarte asemanator! Dupa expunerea prezentarii, au fost cateva intrebari importante legate de efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular de protectie impotriva îmbatranirii. In esenta, intrebarile se refereau la faptul ca, prin efectul antiinflamator si antioxidant puternic, Green Sugar ar putea sa insemne un aliment nutritional excelent pentru extinderea vietii indivizilor care-l consuma zilnic.

Produsele se pot comanda online direct de pe site-ul producatorului: www.laboratoareleremedia.ro/categorie-produs/green-sugar/

Share