Campanie Green Sugar Premium 4 mai 2020 - Green Sugar
Giveaway de Mai
Green Sugar îți oferă un motiv în plus să vezi partea mai frumoasă din #staiacasă. Câștigă ajutorul ideal în bucătărie: gama de produse Green Sugar Premium, napolitanele Secretele Ramonei și un robot de bucătărie Kitchen Aid roșu, ca cireșele de MAI.
Ce trebuie sa faci ?
  1. #staiacasă și comandă, în perioada 4 mai – 4 iunie, orice produse preferate de pe www.greensugar.ro, indiferent de sumă.
  2. Oferă câte un like paginilor de Facebook
  3. În zona de comentarii din pagina de Facebook Green Sugar a acestui concurs, menționează numărul comenzii și etichetează (tag) minim 5 prieteni cu care ai vrea să împarți prima prăjitură fără zahăr, pe care o vei îndulci natural cu Green Sugar Premium, astfel încât să poată participa și ei. Merită să-i convingi!
Atentie
  • Nu există limită de comenzi pe www.greensugar.ro. Fiecare comandă de pe site reprezintă o înscriere la tombolă, chiar dacă, pe facebook, participi cu 1 sau mai multe comentarii!
  • Nu folosiți numărul de comanda al altei persoane și nici numere fictive! La extragere, vom premia doar persoana care respectat cele 3 condiții de participare.
  • Mai multe comenzi pe site înseamnă mai multe șanse de câștig!
Premiul
Poți câștiga marele premiu, în valoare totala de peste 3000 lei:
  • gama PREMIUM de îndulcitori Green Sugar, pentru a-ți face și mai frumos statul acasă,
  • gama de napolitane Secretele Ramonei
  • un minunat robot de bucătărie Kitchen Aid
Perioada de concurs
Concursul se desfășoară în perioada 4 mai – 4 iunie 2020, iar desemnarea câștigătorului va avea loc pe 7 iunie 2020.
Pentru mai multe detalii despre campanie, puteți găsi în regulamentul concursului.
Green Sugar Premium – Black is the new Green, este cea mai recentă gamă de îndulcitori naturali ai brand-ului Green Sugar, produs de LABORATOARELE REMEDIA și marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene. Green Sugar Premium are o formulă 100% naturală, unică pe piața românească, datorită EXTRACTULUI DE STEVIA REBAUDIANA cu Rebaudiozida M, componentă care are un gust foarte apropiat de cel al zahărului şi o putere de îndulcire de până la 300 ori mai mare decât al acestuia, dar fără calorii. Astfel, Green Sugar Premium este îndulcitorul cu gustul perfect dulce, echilibrat, care nu schimbă gustul alimentelor pe care le îndulcește.
Napolitanele Secretele Ramonei – noile napolitane completează gama dulciurilor marca Secretele Ramonei, îndulcite exclusiv cu Green Sugar. Acestea au la bază formule 100% naturale, fără zahăr, fără conservanți și fără ulei de palmier, disponibile în cinci variante de gusturi delicioase: Vanilie Bourbon, Ciocolată, Caramel, Lămâie și Roșcovă. Napolitanele, produse din ingrediente de cea mai bună calitate, cuceresc prin gustul delicios și abundența de cremă, dar și prin combinația perfectă a texturilor: foaia crocantă și crema catifelată.